Task Forca për verifikimin e pagave, Dilaveri: Shqetësuese që nisi sot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:19

Task Forca për verifikimin e pagave, Dilaveri: Shqetësuese që nisi sot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:19

Për ish-zv.drejtorin e Përgjithshëm të Tatimeve Flobens Dilaveri, aksioni që ka nisur sot për të verifikuara pagat që deklarohen nga biznesi duhet të kishte nisur vite më parë dhe jo tani që u krijua konfuzion pas publikimit të pagave. Në studion e A2 Business ai tha se kjo është shqetësuese.

Task Forca për verifikimin e pagave, Dilaveri: Shqetësuese që nisi sot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 21:19

Për ish-zv.drejtorin e Përgjithshëm të Tatimeve Flobens Dilaveri, aksioni që ka nisur sot për të verifikuara pagat që deklarohen nga biznesi duhet të kishte nisur vite më parë dhe jo tani që u krijua konfuzion pas publikimit të pagave. Në studion e A2 Business ai tha se kjo është shqetësuese.