Task Forca për verifikimin e pagave, Katiaj: Fushatë sensibilizuese, nuk pres mrekulli

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:48

Task Forca për verifikimin e pagave, Katiaj: Fushatë sensibilizuese, nuk pres mrekulli

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:48

Fushata e luftës kundër informalitetit në paga ka qenë e vazhdueshme, por nuk ka patur sukses sa të eliminohet fenomeni. Kështu u shpreh në studion e A2 Business News, ish-zv.drejtorja e Tatimeve Elisabeta Katiaj, sipas së cilës sektori privat ka thelluar abuzimin duke zgjeruar shtresën e pambrojtur dhe pagën e dyfishtë.

Task Forca për verifikimin e pagave, Katiaj: Fushatë sensibilizuese, nuk pres mrekulli

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:48

Fushata e luftës kundër informalitetit në paga ka qenë e vazhdueshme, por nuk ka patur sukses sa të eliminohet fenomeni. Kështu u shpreh në studion e A2 Business News, ish-zv.drejtorja e Tatimeve Elisabeta Katiaj, sipas së cilës sektori privat ka thelluar abuzimin duke zgjeruar shtresën e pambrojtur dhe pagën e dyfishtë.