Tatimi zero, Shkodra-deputetes socialiste: E bëtë biznesin e vogël parazit, s’bëhet politikë me ekonominë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:55

Tatimi zero, Shkodra-deputetes socialiste: E bëtë biznesin e vogël parazit, s’bëhet politikë me ekonominë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:55

Sonte në A2 Business u fol për pagat dhe për politikat e biznesit dhe qeverisë në një kohë kur diferenca mes të ardhurave që merr një punonjës në Shqipëri me një punonjës nga vendet e rajonit është e madhe. Për politikat e biznesit dhe të qeverisë u përfshinë në një debat, Pranvera Resulaj, deputete e Partisë Socialiste dhe Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve. Ky i fundit akuzon qeverinë se me politikën e saj për të mos tatuar biznesin e vogël e ka bërë këtë sektor parazit. Sipas tij, mënyra e tatimit nuk duhej të nisej fare nga madhësia e bizneseve, por duhej bërë me kategori biznesi.

Tatimi zero, Shkodra-deputetes socialiste: E bëtë biznesin e vogël parazit, s’bëhet politikë me ekonominë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:55

Sonte në A2 Business u fol për pagat dhe për politikat e biznesit dhe qeverisë në një kohë kur diferenca mes të ardhurave që merr një punonjës në Shqipëri me një punonjës nga vendet e rajonit është e madhe. Për politikat e biznesit dhe të qeverisë u përfshinë në një debat, Pranvera Resulaj, deputete e Partisë Socialiste dhe Arben Shkodra, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve. Ky i fundit akuzon qeverinë se me politikën e saj për të mos tatuar biznesin e vogël e ka bërë këtë sektor parazit. Sipas tij, mënyra e tatimit nuk duhej të nisej fare nga madhësia e bizneseve, por duhej bërë me kategori biznesi.