“Të bëhen gati”, Meta: Koalicionit “Bravo-Brava” do t’i recitoj “ina ina…”

Përditësuar më: 28/1/2022, ora 15:48

“Të bëhen gati”, Meta: Koalicionit “Bravo-Brava” do t’i recitoj “ina ina…”

Përditësuar më: 28/1/2022, ora 15:48

Me gjithë shqetësimet për rritjen e borxhit publik që e bënë të dilte para medias, Ilir Meta i ktheu përgjigje edhe atyre që e akuzojnë se është i përfshirë në garën elektorale të zgjedhjeve të pjesshme vendore. Duke folur për një koalicion të cilin e përkufizon si "Bravo-Brava", Presidenti dërgoi edhe disa mesazhe në kod, duke premtuar se do t'i recitoje Edi Ramës dhe Lulzim Bashës një poezi të kryesocialistit, e cila ka marrë famë në media gjatë fushatave zgjedhore.

“Të bëhen gati”, Meta: Koalicionit “Bravo-Brava” do t’i recitoj “ina ina…”

Përditësuar më: 28/1/2022, ora 15:48

Me gjithë shqetësimet për rritjen e borxhit publik që e bënë të dilte para medias, Ilir Meta i ktheu përgjigje edhe atyre që e akuzojnë se është i përfshirë në garën elektorale të zgjedhjeve të pjesshme vendore. Duke folur për një koalicion të cilin e përkufizon si "Bravo-Brava", Presidenti dërgoi edhe disa mesazhe në kod, duke premtuar se do t'i recitoje Edi Ramës dhe Lulzim Bashës një poezi të kryesocialistit, e cila ka marrë famë në media gjatë fushatave zgjedhore.