Të bllokuar prej 3 ditësh, Kapshtica ul traun

Mijëra qytetarë shqiptarë kanë kaluar natën në pikat kufitare të Kapshticës dhe Kakavijës, ndërkohë që nga sot hyjnë në fuqi masat e reja. Gazetarja Jerola Ziaj sjell të reja nga kjo situatë e pazakontë.