Të braktisura nga prindërit, 2 vogëlushe në mëshirë të fatit – A2

Të braktisura nga prindërit, 2 vogëlushe në mëshirë të fatit

Një 22-vjeçare nga Kamza, prej 2 javësh ka braktisur 2 fëmijët e mitur dhe të sëmurë. Shpresa Muça ka lënë në mëshirë të fatit 2 vajzat, e vogla 15-muajshe, me probleme në zemër dhe tjetra më pak se 3 vjeçe, e sëmurë me epilepsi.