Të burgosurit përjetë kërkojnë liri me kusht për ata që kanë kryer 25 vite burgim

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:52

Të burgosurit përjetë kërkojnë liri me kusht për ata që kanë kryer 25 vite burgim

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:52

Të dënuarit përjetë në burgun e Peqinit kërkojnë ndryshim të kodit penal për dhënien e lirisë më kusht. Përmes një kërkesë drejtuar ministrit të drejtësisë dhe kryeministrit, ata kërkojnë të rishihet mundësia e dhënies së lirisë me kusht kur kanë kryer 25 vite burgim, ndërsa kërcënojnë me grevë urie.

Të burgosurit përjetë kërkojnë liri me kusht për ata që kanë kryer 25 vite burgim

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:52

Të dënuarit përjetë në burgun e Peqinit kërkojnë ndryshim të kodit penal për dhënien e lirisë më kusht. Përmes një kërkesë drejtuar ministrit të drejtësisë dhe kryeministrit, ata kërkojnë të rishihet mundësia e dhënies së lirisë me kusht kur kanë kryer 25 vite burgim, ndërsa kërcënojnë me grevë urie.