Të dënuarit e grabitjes së Rinasit përballen tashmë dhe me OFL-në

Operacioni Forca e Ligjit ka vijuar me dërgimin e formularëve për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë dhe këtë herë kërkesa u ka shkuar edhe vëllezërve Çala, Eldi dhe Klement, të cilët janë duke vuajtur dënimin për grabitjet në Rinas.