Të drejtat e njeriut në botë, DASH: Në Shqipëri, korrupsion dhe blerje votash – A2

Të drejtat e njeriut në botë, DASH: Në Shqipëri, korrupsion dhe blerje votash

Mosndëshkimi i zyrtarëve që kryejnë abuzime, korrupsioni dhe presioni politik ndaj medias së pavarur janë disa prej problemeve që shënjuan Shqipërinë, sipas raportit të departamentit amerikan të shtetit për të drejtat e njeriut në botë.