Të dy me të njëjtin emër, nipi vret gjyshin në Vlorë: “Më nxiu jetën” – A2

Të dy me të njëjtin emër, nipi vret gjyshin në Vlorë: “Më nxiu jetën”

Një adoleshent nga Vlora vrau gjyshin e tij 69-vjeçar, për t’i marrë 1 milionë lekë të vjetra që ndodheshin në banesë. Ngjarja ndodhi në orën 20.40 të së mërkurës, kur 16-vjeçari qëlloi me një plumb në kokë gjyshin e tij Vangjel Kapllani dhe më pas ngjarjen e raportoi si grabitje.