Të dy nga Dagestani, mundësi që çoi Shqipërinë në majën e botës flet për Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:59

Të dy nga Dagestani, mundësi që çoi Shqipërinë në majën e botës flet për Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:59

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Ndër të tjera, ai u pyet edhe për kampionin e UFC-së Khabib, një emër i madh në sportin e arteve marciale.

Të dy nga Dagestani, mundësi që çoi Shqipërinë në majën e botës flet për Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:59

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Ndër të tjera, ai u pyet edhe për kampionin e UFC-së Khabib, një emër i madh në sportin e arteve marciale.