Të eksperimentosh në piano si Mario Mariani – A2

Të eksperimentosh në piano si Mario Mariani

Intervistë ekskluzive të gazetares Luela Myftari me Mario Marianin, një nga pianistët italian më të njohur të dhjetëvjeçarit të fundit, i duartokitur në Festivalet e Cannes, Venezias, Berlinit dhe New Yorkut, gjatë koncertit të tij të parë në Tiranë.