Të fundit për teknologji, vetëm 7% e shqiptarëve shfaqin interes, tregu i punës i etur

Publikuar më: 15/11/2021, ora 09:59

Të fundit për teknologji, vetëm 7% e shqiptarëve shfaqin interes, tregu i punës i etur

Publikuar më: 15/11/2021, ora 09:59

Vetëm 7 për qind e shqiptarëve shfaqin interes ndaj zbulimeve të reja shkencore dhe teknologjike. Është ky rezultati pas anketës së zhvilluar nga Drejtoria e Përgjithshme e Komisionit Evropian për Kërkim dhe Inovacion në 27 vendet e “unionit” dhe shtetet kandidate për anëtarësim.

Të fundit për teknologji, vetëm 7% e shqiptarëve shfaqin interes, tregu i punës i etur

Publikuar më: 15/11/2021, ora 09:59

Vetëm 7 për qind e shqiptarëve shfaqin interes ndaj zbulimeve të reja shkencore dhe teknologjike. Është ky rezultati pas anketës së zhvilluar nga Drejtoria e Përgjithshme e Komisionit Evropian për Kërkim dhe Inovacion në 27 vendet e “unionit” dhe shtetet kandidate për anëtarësim.