Të gjithë drejt teknologjisë, karriera në degët e IT po shtyn shqiptarët te kurset

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:38

Të gjithë drejt teknologjisë, karriera në degët e IT po shtyn shqiptarët te kurset

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:38

Zhvillimi i vrullshëm i teknologjisë, kërkesat e mëdha për punësim dhe pagat e larta po tërheqin gjithmonë e më shumë vëmendjen e shqiptarëve drejt kurseve profesionale në fushën e IT-së.

Të gjithë drejt teknologjisë, karriera në degët e IT po shtyn shqiptarët te kurset

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:38

Zhvillimi i vrullshëm i teknologjisë, kërkesat e mëdha për punësim dhe pagat e larta po tërheqin gjithmonë e më shumë vëmendjen e shqiptarëve drejt kurseve profesionale në fushën e IT-së.