Të gjithë e refuzojnë, Çalamani të analizohet para se të ndëshkohet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:59

Të gjithë e refuzojnë, Çalamani të analizohet para se të ndëshkohet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:59

Klodian Çalamani, ashtu siç ishte i harruar dhe i braktisur nga institucionet para krimit, ashtu po refuzohet dhe po lihet mënjanë edhe pas krimit monstruoz që kreë ndaj një të mituri 8-vjeçar. Paraburgimi i Fierit, refuzoi ta mbante me argumentimin se rrezikohej nga reagimi i familjarëve dhe i qytetarëve. Avokati refuzoi ta përfaqësonte në emër të krimit të pashembullt që ka kryer, gjithashtu edhe psikologët e institucioneve lizgjbatuese të Fierit refuzuan të kishin një përballje me fytyrën më të urryer të momentit në vendin tonë.

Të gjithë e refuzojnë, Çalamani të analizohet para se të ndëshkohet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:59

Klodian Çalamani, ashtu siç ishte i harruar dhe i braktisur nga institucionet para krimit, ashtu po refuzohet dhe po lihet mënjanë edhe pas krimit monstruoz që kreë ndaj një të mituri 8-vjeçar. Paraburgimi i Fierit, refuzoi ta mbante me argumentimin se rrezikohej nga reagimi i familjarëve dhe i qytetarëve. Avokati refuzoi ta përfaqësonte në emër të krimit të pashembullt që ka kryer, gjithashtu edhe psikologët e institucioneve lizgjbatuese të Fierit refuzuan të kishin një përballje me fytyrën më të urryer të momentit në vendin tonë.