“Të harruar në Siri”, thirrjet për ndihmë dhe indiferenca e shtetit

“Të harruarit e Sirisë”, këto fjalë mund t’i përshtateshin më së miri grave dhe fëmijëve shqiptarë që mbijetojnë në kampet e pasluftës në një nga konfliktet më të ashpra të botës, ku me qindra e mijëra njerëz kanë humbur jetën.