Të harruar nga shteti, drama e çiftit të moshuar në Peqin

Publikuar më: 14/2/2022, ora 12:33

Të harruar nga shteti, drama e çiftit të moshuar në Peqin

Publikuar më: 14/2/2022, ora 12:33

Nën mëshirën e fatit dhe harresën e shtetit mund të përshkruhet gjendja në të cilën ndodhet çifti i të moshuarve Fejzullahu nga qyteti i Peqinit.