Të huajt në Shqipëri, dyfishi i turistëve në 10 muaj, ndikoi mungesa e masave anti-Covid

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:43

Të huajt në Shqipëri, dyfishi i turistëve në 10 muaj, ndikoi mungesa e masave anti-Covid

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:43

Numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë në Shqipëri në 10 muajt e parë të këtij viti është dyfishuar kundrejt një viti më parë, periudhë që përkoi me karantinën dhe masat e forta anticovid.

Të huajt në Shqipëri, dyfishi i turistëve në 10 muaj, ndikoi mungesa e masave anti-Covid

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:43

Numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë në Shqipëri në 10 muajt e parë të këtij viti është dyfishuar kundrejt një viti më parë, periudhë që përkoi me karantinën dhe masat e forta anticovid.