Të izoluar në shtëpi, si mund të hamë mirë dhe me më pak shpenzime?

Dhurata Thanasi, nga Luga e Argjendtë këtu në Tiranë, na jep disa këshilla rreth gatimit dhe të ushqyerit thjeshtë. Bëhet fjalë për mënyrën shqiptare, të të bërit shumë, me pak. Ajo tregon gjithashtu edhe për nismën e quajtur “Ti nuk je vetëm”, e cila u vjen në ndihmë personave më të vjetër në moshë.