Të izoluar nga Covid-19, njerëzit në karroca kërkojnë liri në lëvizje

Sot është Dita Evropiane e Jetesës së Pavarur, kur anë e mbanë kontinentit vëmendja vihet te përpjekja e njerëzve me aftësi ndryshe, për të patur një jetë të lirë dhe të pavarur. Suela Lala është një kampione shqiptare në betejën për jetesë të lire. Ajo ishte e ftuar mëngjesin e së martës në Dita Jonë, ku foli për rëndësinë e kësaj çështjeje dhe problemet ende të pazgjidhura në vendin tonë…