Të izoluar nga koronavirusi, si të forcojmë imunitetin në shtëpi?

Kur orët e qëndrimit në shtëpi sa vijnë e shtohen, vendi ku drejtojmë sytë shpesh e me shpesh është kuzhina e çdo shtëpie. Aq më tepër kur thuhet se një nga mënyrat më efikase për të mbajtur larg virusin është imuniteti, ne mendojmë për formulat dhe recetat. Dietologia Matina Çobo, gjithashtu në karantinë këto ditë, na tregon se si duhet të shpenzojmë me cilësi kohën në kuzhinë, çfarë të konsumojmë për të fituar sa më shumë imunitet.