Të izoluar nga koronavirusi, sugjerime për kulturën dhe argëtimin

Gazetarja e A2, Luela Myftari, në “Dita Jonë” për të dhënë disa informacione të dobishme lidhur me argëtimin dhe kulturën, siç këto mund të shijohen nga shtëpia. Lista librash, opera dhe muze që mund të shijohen online, do jenë pjesë e bisedës sonë.