Të jesh polic burgu, pritje për orët shtesë, pa fonde për uniformat dhe automjetet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 16:50

Të jesh polic burgu, pritje për orët shtesë, pa fonde për uniformat dhe automjetet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 16:50

Luan Cenollari, punonjësi i policisë së burgjeve që humbi jetën në aksidentin tragjik te “21 Dhjetori”, merrte rreth 40 mijë lekë pagë, ndërsa kushtet e vështira ekonomike për babanë e dy fëmijëve e kishin detyruar të punonte mbrëmjeve taksist.

Të jesh polic burgu, pritje për orët shtesë, pa fonde për uniformat dhe automjetet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 16:50

Luan Cenollari, punonjësi i policisë së burgjeve që humbi jetën në aksidentin tragjik te “21 Dhjetori”, merrte rreth 40 mijë lekë pagë, ndërsa kushtet e vështira ekonomike për babanë e dy fëmijëve e kishin detyruar të punonte mbrëmjeve taksist.