Të kontrollosh kompjuterin me mendje

Në studion e A2 Gerond Taçi shpjegon risitë e teknologjisë në kuadrin e ndërlidhjes dhe komandave që njeriu k ame aparaturat e tij, gjithmonë më shumë “ïnteligjente”.