Të mashtruar dhe të vjedhur, fermerët e duhanit në Dumre të papaguar prej 5 vitesh

Të mashtruar, të vjedhur, të papërkrahur nga institucionet shtetërore dhe në vështirësi të mëdha ekonomike, gjenden sot mijëra fermerë që kanë kultivuar duhan në zonën e Dumresë.

Prej vitit 2015, këta fermerë kanë qindra milionë lekë të reja ose thënë ndryshe mbi 1.4 miliardë lekë të pa marra nga firma që u mblidhte duhanin.