Të mbijetuarit e Holokaustit, rikthim në ditët e errëta për të mos harruar

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:50

Të mbijetuarit e Holokaustit, rikthim në ditët e errëta për të mos harruar

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:50

Të mbijetuarit e Holokaustit i rikthehen edhe njëherë momentit më të errët të historisë njerëzore, në ditën qe bota ia ka kushtuar përkujtimit të viktimave. Përmes pajisjeve high-tech disa prej tyre kanë riparë imazhe dhe vende, që vitet e gjata mbi supe, nuk kanë mundur t'ua zbehin.

Të mbijetuarit e Holokaustit, rikthim në ditët e errëta për të mos harruar

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:50

Të mbijetuarit e Holokaustit i rikthehen edhe njëherë momentit më të errët të historisë njerëzore, në ditën qe bota ia ka kushtuar përkujtimit të viktimave. Përmes pajisjeve high-tech disa prej tyre kanë riparë imazhe dhe vende, që vitet e gjata mbi supe, nuk kanë mundur t'ua zbehin.