Të mbjellësh 1 trilion pemë!

Publikuar më: 7/3/2020, ora 11:55

Të mbjellësh 1 trilion pemë!

Publikuar më: 7/3/2020, ora 11:55

“Ai që mbjell një pemë, mbjellë një shpresë”, thoshte poetja amerikane, Lucy Larcom. Pikërisht për të mbjellë këtë shpresë për planetin tonë po angazhohen shumë shtete. Presidenti amerikan Donald Trump tha se vendi i tij i është bashkuar nismës së mbjelljes së një trilion pemëve për të mbrojtur mjedisin. Por se si mund të mbillen 1 trilion pemë dhe çfarë ndikimi kanë në tokë?

Të mbjellësh 1 trilion pemë!

Publikuar më: 7/3/2020, ora 11:55

“Ai që mbjell një pemë, mbjellë një shpresë”, thoshte poetja amerikane, Lucy Larcom. Pikërisht për të mbjellë këtë shpresë për planetin tonë po angazhohen shumë shtete. Presidenti amerikan Donald Trump tha se vendi i tij i është bashkuar nismës së mbjelljes së një trilion pemëve për të mbrojtur mjedisin. Por se si mund të mbillen 1 trilion pemë dhe çfarë ndikimi kanë në tokë?