“Të mos përsërisim gabimin si me Greqinë!”, Erdogan, kundër futjes së Suedisë dhe Finlandës në NATO

Publikuar më: 13/5/2022, ora 15:58

“Të mos përsërisim gabimin si me Greqinë!”, Erdogan, kundër futjes së Suedisë dhe Finlandës në NATO

Publikuar më: 13/5/2022, ora 15:58

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha se nuk ishte e mundshme për vendin e tij që të mbështeste planet e Suedisë dhe Finlandës për anëtarësim në NATO, duke pretenduar se dy shtetet kanë brenda tyre organizata terroriste.

“Të mos përsërisim gabimin si me Greqinë!”, Erdogan, kundër futjes së Suedisë dhe Finlandës në NATO

Publikuar më: 13/5/2022, ora 15:58

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha se nuk ishte e mundshme për vendin e tij që të mbështeste planet e Suedisë dhe Finlandës për anëtarësim në NATO, duke pretenduar se dy shtetet kanë brenda tyre organizata terroriste.