Të ndërtosh avion në shtëpi

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:07

Të ndërtosh avion në shtëpi

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:07

Ndërsa bota ishte e mbyllur brenda gjatë pandemisë, inxhinieri mekanik indian me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, Ashok Aliseril Thamarakshan e shfrytëzoi sa më mirë kohën e tij dhe ndërtoi një aeroplan.

Të ndërtosh avion në shtëpi

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:07

Ndërsa bota ishte e mbyllur brenda gjatë pandemisë, inxhinieri mekanik indian me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, Ashok Aliseril Thamarakshan e shfrytëzoi sa më mirë kohën e tij dhe ndërtoi një aeroplan.