Të përjetosh 26 nëntorin nën petkun e gazetarit

Gazetarët e A2 kaluan orë të gjata duke raportuar nga zonat e prekura nga tërmeti i së martës, duke sjellë në ekran gjithë ngjarjet, ndjesitë dhe dhimbjen që u përjetua ato ditë. Nuk është e lehtë as shpirtërisht e as psikologjikisht të përballesh me këtë humbje të madhe njerëzore dhe të dëshmosh fatkeqësi të këtyre përmasave.

Për të na treguar përjetimet e veta nga ato momente tragjike, gazetarja e A2, Marsela Karapanço ishte e ftuar në Dita Jonë.