Të qëndrojmë apo të largohemi? Dilema e dhimbshme e të moshuarve në Çasiv Jarin e shkrumbuar

Publikuar më: 23/3/2023, ora 14:24

Të qëndrojmë apo të largohemi? Dilema e dhimbshme e të moshuarve në Çasiv Jarin e shkrumbuar

Publikuar më: 23/3/2023, ora 14:24

Bombardimet lanë pas vetëm shkrumb e hi në lagjet e Chasiv Yarit, në perëndim të Bakhmutit. Të martën e 21 marsit u sulmua dhe fshati Kalinivka në Ukrainën lindore, ndërsa banorët u evakuuan nga shtëpitë e tyre.

Të qëndrojmë apo të largohemi? Dilema e dhimbshme e të moshuarve në Çasiv Jarin e shkrumbuar

Publikuar më: 23/3/2023, ora 14:24

Bombardimet lanë pas vetëm shkrumb e hi në lagjet e Chasiv Yarit, në perëndim të Bakhmutit. Të martën e 21 marsit u sulmua dhe fshati Kalinivka në Ukrainën lindore, ndërsa banorët u evakuuan nga shtëpitë e tyre.