Të rejat e maturës shtetërore, provimet në salla të mëdha, rivlerësim testit dhe mjekësia me konkurs

Publikuar më: 22/11/2022, ora 18:05

Të rejat e maturës shtetërore, provimet në salla të mëdha, rivlerësim testit dhe mjekësia me konkurs

Publikuar më: 22/11/2022, ora 18:05

Ministria e Arsimit publikon të rejat e maturës shtetërore. Gjatë një takimi me maturantë, prindër dhe mësues në Elbasan, ministrja Evis Kushi deklaroi tri ndryshimet që prekin maturën e sivjetshme, nga hartimi i testit, administrimi i provimit dhe mundësia e rivlerësimit të testit.

Të rejat e maturës shtetërore, provimet në salla të mëdha, rivlerësim testit dhe mjekësia me konkurs

Publikuar më: 22/11/2022, ora 18:05

Ministria e Arsimit publikon të rejat e maturës shtetërore. Gjatë një takimi me maturantë, prindër dhe mësues në Elbasan, ministrja Evis Kushi deklaroi tri ndryshimet që prekin maturën e sivjetshme, nga hartimi i testit, administrimi i provimit dhe mundësia e rivlerësimit të testit.