Të rinjtë dhe bizneset e suksesshme – A2

Të rinjtë dhe bizneset e suksesshme

Të ftuar në Dita Jonë: Adela Kallanxhi, Altropost.com; Leando Aliaj, Inva Veliu, Ketri Web.