Të rinjtë me sipërmarrje të reja biznesi – A2

Të rinjtë me sipërmarrje të reja biznesi

Programi i vetëpunësimit, një program i Organizatës së Kombeve të Bashkuara që vepron në Shqipëri u jep mundësinë që të rinjve dhe të rejave shqiptare që një ide të tyre ta kthejnë në biznes të vërtetë.

Në studion e Dita Jonë në A2 CNN, dy të rinj që kanë shfrytëzuar këtë mundësi.
Të ftuar: Xhulia Meçaj, Zumba Club dhe Enri Leka, përfaqësues i Materialab.

Shkarkoni aplikacionin e A2