“Të shfokusuar nga misioni kryesor”, Çela: Kemi një polici të keqdrejtuar

Për gazetaren Lindita Çela, situata e rëndë e kriminalitetit në vend vjen dhe si pasojë e keqdrejtimit të Policisë së Shtetit.

Gazetarja Çela përmendi disa raste që sipas saj e kanë shfokusuar misionin kryesor të policisë, duke i trajtuar efektivët si kositës hashashi apo prerës të lidhjeve të paligjshme të energjisë.