“Të shmanget destabilizimi në veri”, Osmani takon Stoltenberg: Të ndëshkohen autorët e dhunës

Publikuar më: 7/9/2023, ora 17:00

“Të shmanget destabilizimi në veri”, Osmani takon Stoltenberg: Të ndëshkohen autorët e dhunës

Publikuar më: 7/9/2023, ora 17:00

Sekretari I përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg i bëri thirrje Kosovës dhe Serbsië të shmangin retorikën nxitëse që do të përshkallëzonte situatën në veri. Sakaq, gjatë konferencës së përbashkët për shtyp, presidentja Vjosa Osmani bëri thirrje për ndëshkimin e autorëve të dhunës në veri, dhe për një qasje të balancuar të partnerëve ndërkombëtarë në dialog.

“Të shmanget destabilizimi në veri”, Osmani takon Stoltenberg: Të ndëshkohen autorët e dhunës

Publikuar më: 7/9/2023, ora 17:00

Sekretari I përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg i bëri thirrje Kosovës dhe Serbsië të shmangin retorikën nxitëse që do të përshkallëzonte situatën në veri. Sakaq, gjatë konferencës së përbashkët për shtyp, presidentja Vjosa Osmani bëri thirrje për ndëshkimin e autorëve të dhunës në veri, dhe për një qasje të balancuar të partnerëve ndërkombëtarë në dialog.