Të shtëna me armë gjatë protestave në Shkup, opozita akuzon qeverinë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 10:15

Të shtëna me armë gjatë protestave në Shkup, opozita akuzon qeverinë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 10:15

Protestat e dhunshme në Shkup kanë vijuar për të 5-tën ditë radhazi kundër propozimit francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë. Të shtëna me armë u regjistruan në sheshin Skënderbe duke nxitur shkëmbime akuzash mes qeverisë dhe opozitës. Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristian Mickovski pretendon se ka qenë në shënjestër të sulmit me armë.

Të shtëna me armë gjatë protestave në Shkup, opozita akuzon qeverinë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 10:15

Protestat e dhunshme në Shkup kanë vijuar për të 5-tën ditë radhazi kundër propozimit francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë. Të shtëna me armë u regjistruan në sheshin Skënderbe duke nxitur shkëmbime akuzash mes qeverisë dhe opozitës. Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristian Mickovski pretendon se ka qenë në shënjestër të sulmit me armë.