“Të varfër dhe të padëshiruar”. Masat kundër krizës, studentët ankohen për shpërfillje nga qeveria

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:43

“Të varfër dhe të padëshiruar”. Masat kundër krizës, studentët ankohen për shpërfillje nga qeveria

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:43

Studentët nuk e gjetën veten në paketën antikrizë, në një kohë që çmimet rriten e të ardhurat mbesin në vendnumëro. Ata ankohen për braktisje nga qeveria.

“Të varfër dhe të padëshiruar”. Masat kundër krizës, studentët ankohen për shpërfillje nga qeveria

Publikuar më: 9/9/2022, ora 15:43

Studentët nuk e gjetën veten në paketën antikrizë, në një kohë që çmimet rriten e të ardhurat mbesin në vendnumëro. Ata ankohen për braktisje nga qeveria.