“Të zgjedhim Bashën”, folësi ngatërron Lulzim gjatë prezantimit të kandidatit për kryebashkiak

Publikuar më: 10/2/2022, ora 18:05

“Të zgjedhim Bashën”, folësi ngatërron Lulzim gjatë prezantimit të kandidatit për kryebashkiak

Publikuar më: 10/2/2022, ora 18:05

Gjatë prezantimit të kandidatit për kryetar të Bashkisë së Vorës, nga radhët e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, një prej folësve në podium tha se të gjithë bashkë duhet të zgjidhnin Lulzim Bashën kryetar, duke e ngatërruar me Lulzim Vranën, kandidatin e zgjedhur nga primaret e organizuara nga Komisioni i Rithemelimit. Pas lapsusit e gjithë salla shpërtheu në të qeshura dhe në ovacione duke thërritur emrin e Berishës, i cili ishte gjithashtu i pranishëm në sallë.

“Të zgjedhim Bashën”, folësi ngatërron Lulzim gjatë prezantimit të kandidatit për kryebashkiak

Publikuar më: 10/2/2022, ora 18:05

Gjatë prezantimit të kandidatit për kryetar të Bashkisë së Vorës, nga radhët e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, një prej folësve në podium tha se të gjithë bashkë duhet të zgjidhnin Lulzim Bashën kryetar, duke e ngatërruar me Lulzim Vranën, kandidatin e zgjedhur nga primaret e organizuara nga Komisioni i Rithemelimit. Pas lapsusit e gjithë salla shpërtheu në të qeshura dhe në ovacione duke thërritur emrin e Berishës, i cili ishte gjithashtu i pranishëm në sallë.