Të zhytur në krizë! Protestuesit mësyjnë pallatin presidencial dhe pushtojnë pishinën

Publikuar më: 9/7/2022, ora 14:44

Të zhytur në krizë! Protestuesit mësyjnë pallatin presidencial dhe pushtojnë pishinën

Publikuar më: 9/7/2022, ora 14:44

Mijëra protestues në Sri Lanka mësynë pallatin presidencial dhe u zhytën në pishinën e kreut të shtetit, në shenjë zemërimi për krizën ekonomike në vend. Ishulli në Azinë Jugore po përjeton krizën më të thellë që prej vitit 1948, me mungesa të theksuara të ushqimesh e karburanti.

Të zhytur në krizë! Protestuesit mësyjnë pallatin presidencial dhe pushtojnë pishinën

Publikuar më: 9/7/2022, ora 14:44

Mijëra protestues në Sri Lanka mësynë pallatin presidencial dhe u zhytën në pishinën e kreut të shtetit, në shenjë zemërimi për krizën ekonomike në vend. Ishulli në Azinë Jugore po përjeton krizën më të thellë që prej vitit 1948, me mungesa të theksuara të ushqimesh e karburanti.