Teatri i rrugës, regjisorja italiane sjell ‘’këpucët e Nastradinit’’ në Korçë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 15:17

Teatri i rrugës, regjisorja italiane sjell ‘’këpucët e Nastradinit’’ në Korçë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 15:17

Historitë e Nastradinit kanë ardhur ne Korçë nga regjisorja italiane Laura Fatini dhe një bashkëpunim i aktoreve nga te dy vendet. Për herë të parë këto histori kanë ardhur në formën e teatrit të rrugës. Ishin aktoret ata që kanë gjetur publikun në ambiente të ndryshme të qytetit.

Teatri i rrugës, regjisorja italiane sjell ‘’këpucët e Nastradinit’’ në Korçë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 15:17

Historitë e Nastradinit kanë ardhur ne Korçë nga regjisorja italiane Laura Fatini dhe një bashkëpunim i aktoreve nga te dy vendet. Për herë të parë këto histori kanë ardhur në formën e teatrit të rrugës. Ishin aktoret ata që kanë gjetur publikun në ambiente të ndryshme të qytetit.