Teatri Kombëtar, KLSH i kërkon bashkisë të pezullojë vendimin e shembjes së godinës

Kontrolli i Lartë i Shtetit i rekomandoi Bashkisë së Tiranës pezullimin e vendimit për shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar. Gazetari i A2, Angelo Haruni, tregon çfarë do të thotë ky sugjerim dhe sa mund të merret parasysh.