Teatri Kombëtar, Soko dhe Liçaj: Po gjejnë forma si të tërhiqen

Eksperti i ekonomisë, Pano Soko dhe aktori Neritan Liçan, e komentojnë si një tërheqje të bashkisë, deklaratën e një dite më parë, ku thuhej se Teatri i ri Kombëtar do të ndërtohet nga shteti si një investim publik, pasi kompania private është tërhequr.