Teatri shëtitës, Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj ‘‘mes çarçafëve’’

Publikuar më: 16/5/2022, ora 17:20

Teatri shëtitës, Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj ‘‘mes çarçafëve’’

Publikuar më: 16/5/2022, ora 17:20

“Mes çarçafëve” është titulli i shfaqjes më të re të teatrit shëtitës. Kiço Londo vijon misionin e tij artistik në rrethe, këtë javë me aktoren Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj.

Teatri shëtitës, Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj ‘‘mes çarçafëve’’

Publikuar më: 16/5/2022, ora 17:20

“Mes çarçafëve” është titulli i shfaqjes më të re të teatrit shëtitës. Kiço Londo vijon misionin e tij artistik në rrethe, këtë javë me aktoren Yllka Mujo dhe Ermira Hysaj.