Teatri “Skampa”, starton Festivali Ndërkombëtar i Teatrit

Në qytetin e Elbasanit pritet të nisë edicioni i 21-të i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrove “Skampa”, Regjisori dhe organizatori i këtij eventi të rëndësishëm Adonis Filipi tregon në Dita Jonë përgatitjet dhe surprizat e këtij edicioni.