Teknologjia e së ardhmes/ Përdorimi i “Internetit të gjërave” në Bujqësi

Mëngjesin e kësaj të mërkure mirëpritëm në studio profesor Niko Tahiraj nga Cisco Netëorking Academy, me të cilin folëm mbi përdorimin e teknologjisë në bujqësi.
Në cilat forma teknologjia ndihmon prodhimin bujqësor dhe si do të jetë e ardhmja e bujqësisë, e cila na përball me sfida të cilat kërkojnë zgjidhje nga teknologjia?