Teknologjia kundër koronavirusit, printera 3D për të prodhuar maskat për mjekët

Publikuar më: 26/3/2020, ora 19:19

Teknologjia kundër koronavirusit, printera 3D për të prodhuar maskat për mjekët

Publikuar më: 26/3/2020, ora 19:19

Mjekët zhvillojnë luftën me koronavirusin në frontin e parë. Në një zyrë arkitekture, diku në Rrugën e Kavajës, Dea Buza dhe Albano Guma po luftojnë njëkohësisht me ta. Dy arkitektët po prodhojnë maska mbrojtëse për stafin mjeksor të QSUT-së e më pas të Spitalit të Shkodrës, me printera 3D dhe shpenzimet e tyre.

Teknologjia kundër koronavirusit, printera 3D për të prodhuar maskat për mjekët

Publikuar më: 26/3/2020, ora 19:19

Mjekët zhvillojnë luftën me koronavirusin në frontin e parë. Në një zyrë arkitekture, diku në Rrugën e Kavajës, Dea Buza dhe Albano Guma po luftojnë njëkohësisht me ta. Dy arkitektët po prodhojnë maska mbrojtëse për stafin mjeksor të QSUT-së e më pas të Spitalit të Shkodrës, me printera 3D dhe shpenzimet e tyre.