Teknologjia në Bujqësi, Rama: Nafta për fermerët në bazë të faturave të shitjes

Publikuar më: 28/6/2022, ora 15:53

Teknologjia në Bujqësi, Rama: Nafta për fermerët në bazë të faturave të shitjes

Publikuar më: 28/6/2022, ora 15:53

I pranishëm në konferencën për “Teknologjinë në Bujqësi dhe Blegtori”, kryeministri Rama njoftoi se do të ndryshojnë rregullat për shpërndarjen e naftës te fermerët, të cilëve do t’u kërkohet fatura e shitjeve të prodhimit. Nga ana tjetër, edhe format e tjera të subvencionimit do të ndryshojnë fokus, për të kaluar nga fermerët që punojnë për mbijetesë tek ata që kryeministri i cilësoi si modele suksesi.

Teknologjia në Bujqësi, Rama: Nafta për fermerët në bazë të faturave të shitjes

Publikuar më: 28/6/2022, ora 15:53

I pranishëm në konferencën për “Teknologjinë në Bujqësi dhe Blegtori”, kryeministri Rama njoftoi se do të ndryshojnë rregullat për shpërndarjen e naftës te fermerët, të cilëve do t’u kërkohet fatura e shitjeve të prodhimit. Nga ana tjetër, edhe format e tjera të subvencionimit do të ndryshojnë fokus, për të kaluar nga fermerët që punojnë për mbijetesë tek ata që kryeministri i cilësoi si modele suksesi.