Teknologjia në edukim, startupi shqiptar për mësimin e gjuhës synon lindjen e mesme

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:37

Teknologjia në edukim, startupi shqiptar për mësimin e gjuhës synon lindjen e mesme

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:37

Shumë startup-e shqiptare lulëzuan përgjatë pandemisë dhe sot synojnë të shtrihen në tregje botërore. E tillë është edhe historia e LANGTASTIK, një platforme që premton të zëvendësojë mësimin e gjuhëve të huaja në qendra fizike.

Teknologjia në edukim, startupi shqiptar për mësimin e gjuhës synon lindjen e mesme

Publikuar më: 24/9/2022, ora 13:37

Shumë startup-e shqiptare lulëzuan përgjatë pandemisë dhe sot synojnë të shtrihen në tregje botërore. E tillë është edhe historia e LANGTASTIK, një platforme që premton të zëvendësojë mësimin e gjuhëve të huaja në qendra fizike.