Teknologjia në zgjedhje, PD kërkon pilotim në Fier e Korçë, PS në bashkitë Tiranë e Korçë

Pajisjet që do të mundësojnë për herë të parë votimin dhe numërimin elektronik në Shqipëri, partia demokratike i sugjeron PD-së të vendosen në qendrat e votimit të qarqeve Fier dhe Korçë.